Ajutor

Site-ul semaforizareonline.ro este deținut de firma LOIAL IMPEX S.R.L. din , care în urma unor programe de investiții a reușit retehnologizarea, modernizarea și dezvoltarea liniei de producție a indicatoarelor rutiere, urmărind pe lângă performanța cantitativă (100 buc indicatoare pe oră) să atingă și să mențină criteriile de calitate solicitate de standardele în vigoare și nu în ultimul rând de beneficiarii finali. Pentru mai multe detalii legate de activitatea firmei noastre te rugăm să citești pagina Despre noi.

Pe semnalizarerutiera.ro este foarte usor să comanzi produsele și indicatoarele de care ai nevoie. Am explicat în detaliu întregul proces aici: Cum comand

Pentru plata produselor comandate îti oferim două metode de plată: Numerar la livrare (vei plăti ramburs la livrarea produselor comandate) sau Transfer bancar direct (vei putea plăti direct în contul nostru bancar, folosind ID-ul comenzii tale ca referință de plată).

Produsele comandate vor fi livrate prin Fan Courier. Costurile de livrare cad în sarcina cumpărătorului și nu sunt incluse în prețul final al produselor. Se vor achita numerar către Fan Courier în momentul ridicării coletului/coletelor. Pentru primul kg 11 lei + 0.85/kg suplimentar. În cazul în care nu există sediu Fan Courier în localitate se adaugă 0.8 lei/km suplimetar Ramburs – tarif unic 5.5 lei indiferent de sumă.

Perioada de garanție pentru indicatoarele rutiere din tablă de oțel de 1mm, vopsite în câmp electrostatic și acoperite cu folie 3M clasa I EGP – coeficient de retroreflexie de 70cd * lx¯¹ * m¯² este de 2 ani iar durata lor de viață este de 7 ani fără a garanta agresiunile mecanice asupra acestora.

 

Perioada de garanție pentru indicatoarele rutiere din tablă de oțel de 1mm, vopsite în câmp electrostatic și acoperite cu folie 3M clasa II HIP – coeficient de retroreflexie de 400cd * lx¯¹ * m¯² și cele acoperite cu folie 3M clasa III DG – coeficient de retroreflexie de 800cd * lx¯¹ * m¯² este de 2 ani iar durata lor de viață este de 10 ani fără a garanta agresiunile mecanice asupra acestora.

Livrare rapidă
transport până la beneficiar în toată țara

Garanție 2 ani
pentru toate produsele și serviciile comandate

Fabricate în România
produse 100% fabricate în România și certificate CE

Asistență tehnică
montaj și mentenanță cu personal calificat