Împroşcare cu pietriş

122,21lei449,11lei

SKU: A20 Categorie:

Toate prețurile afișate conțin TVA

Descriere

Indicatorul de avertizare „Împroşcare cu pietriş” se întâlnește de regulă, atunci când pe partea carosabilă există pietriș sau criblură. Conducătorul auto nu este obligat să reducă viteza, dar ca element de conducere preventivă, va trebuii să păstreze o distanță mai mare față de vehiculul care se deplasează înaintea lui.

Firma noastră pune la dispoziţia clientului personal calificat pentru asigurarea celor mai bune lucrări sub aspectul montării indicatoarelor rutiere.

Asigurăm asistenţă tehnică în ceea ce priveşte proiectarea, execuţia şi montarea de stâlpi de susţinere pentru indicatoarele rutiere de dimensiuni mici şi normale, precum şi a consolelor şi portalurilor care susţin panouri de orientare de mari dimensiuni.

Pentru acest tip de lucrări, societatea noastră dispune de autoutilitară cu braţ telescopic, autospecială Mercedes UNIMOG cu burghiu.

Pentru primul kg 11 lei + 0.85/kg suplimentar.

În cazul în care nu există sediu Fan Courier în localitate se adaugă 0.8 lei/km suplimetar

Ramburs – tarif unic 5.5 lei indiferent de sumă.

Aceste costuri cad în sarcina cumpărătorului și nu sunt incluse în pretul final al produselor. Se vor achita numerar către Fan Courier în momentul ridicării coletului/coletelor.

  • Perioada de garanție pentru indicatoarele rutiere din tablă de oțel de 1mm, vopsite în câmp electrostatic și acoperite cu folie 3M clasa I EGP – coeficient de retroreflexie de 70cd * lx¯¹ * m¯² este de 2 ani iar durata lor de viață este de 7 ani fără a garanta agresiunile mecanice asupra acestora.
  • Perioada de garanție pentru indicatoarele rutiere din tablă de oțel de 1mm, vopsite în câmp electrostatic și acoperite cu folie 3M clasa II HIP – coeficient de retroreflexie de 400cd * lx¯¹ * m¯² și cele acoperite cu folie 3M clasa III DG – coeficient de retroreflexie de 800cd * lx¯¹ * m¯² este de 2 ani iar durata lor de viață este de 10 ani fără a garanta agresiunile mecanice asupra acestora.
  • Preturile sunt valabile in limita stocului existent iar termenul de execuție se stabilește cu responsabilul de lucrare la lansarea comenzii, funcție de disponibilitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.