Palete de semnalizare

61,29lei75,68lei

Toate prețurile afișate conțin TVA

Descriere

Paletele de semnalizare” se folosesc atât în localități cât și în afara acestora, acolo unde pe drumul public se efectuează lucrări și permit sau interzic temporar circulația vehiculelor.

Firma noastră pune la dispoziţia clientului personal calificat pentru asigurarea celor mai bune lucrări sub aspectul montării indicatoarelor rutiere.

Asigurăm asistenţă tehnică în ceea ce priveşte proiectarea, execuţia şi montarea de stâlpi de susţinere pentru indicatoarele rutiere de dimensiuni mici şi normale, precum şi a consolelor şi portalurilor care susţin panouri de orientare de mari dimensiuni.

Pentru acest tip de lucrări, societatea noastră dispune de autoutilitară cu braţ telescopic, autospecială Mercedes UNIMOG cu burghiu.

Pentru primul kg 11 lei + 0.85/kg suplimentar.

În cazul în care nu există sediu Fan Courier în localitate se adaugă 0.8 lei/km suplimetar

Ramburs – tarif unic 5.5 lei indiferent de sumă.

Aceste costuri cad în sarcina cumpărătorului și nu sunt incluse în pretul final al produselor. Se vor achita numerar către Fan Courier în momentul ridicării coletului/coletelor.

  • Perioada de garanție pentru indicatoarele rutiere din tablă de oțel de 1mm, vopsite în câmp electrostatic și acoperite cu folie 3M clasa I EGP – coeficient de retroreflexie de 70cd * lx¯¹ * m¯² este de 2 ani iar durata lor de viață este de 7 ani fără a garanta agresiunile mecanice asupra acestora.
  • Perioada de garanție pentru indicatoarele rutiere din tablă de oțel de 1mm, vopsite în câmp electrostatic și acoperite cu folie 3M clasa II HIP – coeficient de retroreflexie de 400cd * lx¯¹ * m¯² și cele acoperite cu folie 3M clasa III DG – coeficient de retroreflexie de 800cd * lx¯¹ * m¯² este de 2 ani iar durata lor de viață este de 10 ani fără a garanta agresiunile mecanice asupra acestora.
  • Preturile sunt valabile in limita stocului existent iar termenul de execuție se stabilește cu responsabilul de lucrare la lansarea comenzii, funcție de disponibilitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.